TRANSFORM YOUR LIFE

Készen állsz az új énedre?
Olvass tovább..

TRANSFORM YOUR LIFE

Készen állsz az új énedre?
Olvass tovább..
Take the first step to your new life

Nálam jó helyen jársz, ha

 Úgy érzed céltalanul élsz
 Nem érted miért mindig a rossz társat vonzod be
 Úgy érzed egy helyben állsz vagy lefelé megy az életed azon a bizonyos lejtőn..
 Vállalkozó szeretnél lenni, de nem tudod hogyan kezdj bele
 Saját vállalkozásod van, de elveszítetted a motivációt a további fejlődéshez
 Szükséged van egy jó marketing csapatra akik által céged új erőre kap

Rólam..

Alexandra vagyok, life- business coach, virtuális mentor.

2011 óta élek Hollandiában, így az éveim során rengeteg mindent megtapasztaltam mind vállalkozóként, mind pedig nő vagy anyaként. Sokféle kultúrával találkoztam életem illetve utazásaim során, ami még jobb emberismerővé tett engem. Két gyermekes családanyaként és sikeres üzletasszonyként, boldog párkapcsolatban élem az életem.

Mindigis érdekelt a test és lélek egyensúlyának, harmóniájának kialakítása és ennek megtartása. Hiszem, hogy előbb önmagunkon kell dolgozni ahhoz, hogy a sikert vagy tökéletes partnert bevonzzuk az életünkbe.

Jelenleg Hollandiában élő magyar vállalkozókat segítek a holland ügyfeleikkel való kommunikációban, adminisztrációs feladatok elvégzésével, cégek marketing és brand felépítéseivel.

Célom olyan embereknek is segíteni, akik elakadtak a magánéletükben vagy üzleti életükben, nem tudják mit szeretnének igazán és nincsenek konkrét céljaik.

Work with me

Together we make it happen…

Love & Home

Párkapcsolati tanácsadás

Ha úgy érzed nincs szerencséd a párkapcsolatokban, nem értékel a párod vagy sorra mennek tönkre a kapcsolataid, akkor bátran ajánlom neked ezt a csomagot. Hiszem, hogy akárcsak az élet minden területén, ezen a területen is először önmagunkon kell dolgoznunk. Az, hogy mennyi önbizalmunk van vagy mennyire tiszteljük önmagunkat, sokban befolyásolják kapcsolatainkat is.
Az önbizalom és a magunk iránti tisztelet nem mindig magától értendők sajnos. Ehhez adok neked egy nagy löketet és segítek neked megtalálni azokat a dolgokat amik meggátolnak abban, hogy megtaláld a boldogsághoz vezető utat.

Business & More...

Üzleti tanácsadás
Válaszd ezt a csomagot, ha azt szeretnéd hogy az üzleti területen mentoráljalak.
Ebben a tréning csomagban rávezetlek azokra a dolgokra, amikben különleges vagy, amikben sikeressé válhatsz.
Segítek önmagad megtalálásában és abban, hogy elérd üzleti céljaid.
Amennyiben  már meglévő cégedet szeretnéd bővíteni, új erőt adni neki vagy segítséget szeretnél weboldalad, webshopod felépítésében, akkoris jó választás ez a csomag!

 

Body & Mind

Test és lélek

Anyaként tisztában vagyok azzal, hogy nem mindig egyszerű egyensúlyban tartani az életet. Karrier, gyerekek, párkapcsolat.. Szeretnénk az élet minden területén a maximumot nyújtani, de ez nem mindig működik. Ahhoz hogy ez jól tudjon működni, össze kell hangolni a testünket és lelkünket egyaránt. Ez nem mindig megy egyedül. Válaszd a Body & Mind coaching csomagot abban az esetben, ha elégedetlen vagy a külsőddel vagy nem érzed jól magad a bőrödben és elég motiváltnak érzed magad ahhoz,  hogy a segítségemmel ezen változtass.

Stop wasting your time

Start Creating And Make Your Dreams Come True
Take control of your life now
A VÁLTOZÁS ÚTJÁN

Válj azzá az emberré, aki mindigis lenni szerettél volna!

Biztosan te is azzal bíztatod magad hogy elfogadd magad olyannak amilyen vagy és beérd azzal amid van.. De miért ne lehetnél még jobb? Miért ne kaphatnál mindenből jobbat?! Miért fogadnád el azt a munkát, amit nem végzel már szenvedéllyel?! Miért ragadnál bele egy olyan párkapcsolatba ami lefele húz és nem pedig felfelé?! A kulcsot a kezedbe adom egy boldogabb élethez, de neked kell majd kinyitni vele az ajtót! Míg odaérsz az ajtóhoz, addig viszont engedd meg nekem hogy végigkísérjelek ezen a csodálatos úton: a VÁLTOZÁS útján..

Big changes start with a small step

Your Journey Starts Here

Foglald le az első online konzultációt itt

Tedd magad az első helyre!

Az első lépés a változás felé az első konzultációval kezdődik. Ezzel az online konzultációval lehetőség nyílik arra, hogy ízelítőt kapj a coaching csodálatos világából. Az első foglalkozásod során tapasztalod majd, hogy azonnal hatással van tréningem a gondolkodásmódodra és arra, ahogyan önmagadat és a világot látod. Az első konzultáció egy ideális módja annak felfedezéséhez, hogy a mentorálás az élet ezen pontján megfelelő-e a számodra az élet megváltoztatásához.

 

Előnyök

Amit segítségemmel te is elérhetsz:

Egy harmónikusabb családi élet
A számodra tökéletes pár megtalálása
A jobb kapcsolat megteremtése jelenlegi partnereddel
Kiegyensúlyozott élet
 hogy jól érezd magad a bőrödben mind testileg mind pedig lelkileg
 Tele légy életerővel és konkrét céljaid legyenek
Önbizalmat nyerj és harmóniában légy önmagaddal
 Egy inspiráló személyiséggé válj környezeted számára

 

Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie statement | KvK 73726516 | mail@coachingbyalexandra.com